Pages

18 Eylül 2010 Cumartesi

İşte geldim burdayım !!

Bilgisayarıma kavuşmamın mutluluğuyla ne yapacağımı şaşırdım, nereden başlasam önce neyi anlatsam bilemiyorum..
İnanamayacaksın ama stajım bitti, vallahi bitti..koskoca 2 buçuk ay puff diye uçup gitti.. Ne yaptın, nasıl geçti diye sorma ben bile farkına varamadım daha , hatta dün kimlik kartımı teslim edene kadar bile farkına varamamıştım :) Öyle güzel bir staj dönemiydi ki benim için hayatım boyunca unutamam herhalde.

Aaa dur senin hala haberin yok , tabi nerden olacak ben 1 Ekim’de işe başlıyorum, yeminlen ya :) İnsanın kısmeti kapandı mı tam kapanıyor, açılınca da tam açılıyor dşye boşuna demiyorlar valla :) Hem de sıkı dur geliyor IBM’de başlıyorum part time .. şaka gibi geliyor ben bile daha kavrayamıyorum gerçek mi değil mi :)
Bir de bu aralar kafamı meşgul eden bir sürü şey var aslında bazıları burada anlatamayacağım kadar derin yiyip bitiriyor beni.. Bazılarını da zaten alenen anlatıp döküyorum içimi..Zaten anlatmasam şişer şişer patlarım inan bak ! Son zamanlarda ki en büyük sıkıntım “EV” nasıl içimi yakıyor bi bilsen..Yurtta kimse kalmadı herkes eve çıktı.. E benim de son senem be hacı artık iş güç sahibi insanım koyuyor yurt köşelerinde sürünmek falan.. İstiyorum ki bir evim olsun küçücük bir odası,mutfağı,banyosu olsun ama gerçekten küçük .. Kendime ait odam olsun yani “odam” diyebileyim rahatça.. Öyle darlandım ,öyle bunaldım ki bu ara nasıl dile getirsem bilemiyorum işte..Bazen durup dururken ağlıyorum..Sonra diyorum “Derya kendine gel , ne oluyor şimdi , deli misin sen?” diye ama kandıramıyorum ne yapsam da kendimi.. Öyle işte son zamanlarda içimi daraltan , beni bunaltan en büyük derdim bu.. Çok koyuyor be hacı vallahi çok koyuyor.. Yani hem bütçeme hem içime sinen bir ev bulsam hiç düşünmicem çıkıcam valla.. Kimseyi de dinlemicem , dinlemicem işte ya zorla mı!!
Dur canım sadece bunalım takılmıyorum arada sırada başıma komik şeyler de geliyor :) Mesela geçen akşam bir mesaj aldım. Hem de Acun Medya’dan bir mesaj" “gel bakalım bir mülakata gir belki var mısın yok musun’a girersin” diye :) Ben tabi şok daha bir ay bile olmadı başvuralı çağırdılar diye..Aman neyse gittik görüştük falan ama pek umutlu değilim ben,giderken umut vardı ama o kadar kalabalığı görünce “ unut bu işi derya para kazanmak başka bahara kaldı “ dedim.E çok da yalan sayılmaz hala ne arayan var ne soran. Hıh sanki benden iyisini bulacaklar.. Amann çok da tınn !!
Bir de bu son bir aylık dönemde bunalımlı halimden biraz sıyrılmak amaçlı bir puzzle’a başladım ve yurda dönmeden önce bitirme gazıyla 1 ay içinde bitirmiş oldum bunun da haklı gururunu yaşıyorum kendimce :)
İşte gururla sunarım puzzle’mı :)
160920101483
Off ne çok şey vardı anlatılacak , oysaki hepsini kafamda bir yerlere not etmiştim. Ne zaman değişik bir şey olsa diyorum ki “heh bunu unutmayayım da bloga yazayım mutlaka” şöyle anlatırım bunu eklerim diye düşünüyorum. Sonra ne oluyor geçiyorum bilgisayarın başına hepsi uçmuş gitmiş.. Yok arkadaş memory almıyor artık sürekli “Error” veriyor.. Yaşlandık azizim biz bile yaşlandık..
P.S. : Pazartesi okul açılıyor, herhalde bir gün okul açılıyor diye bu kadar sevineceğimi söyleseler gülüp geçerdim. Ama şimdi dört gözle bekliyorum. Öğrencilik güzel şey ya..2 haftada olsa en azından yeni işime başlayana kadar öğrenciyim işte yalnızca öğrenciyim :)
Sonra hem okul,hem iş, hem kurs gibi yoğun bir dönem beni bekliyor olacak..Ayhhh hayat çok zorr…!!

1 yorum:

  1. sonundaa yeni yazılarını gördük minik kurbaamm çok şükür :)

    darlanma bakalımm sıkma sakın canınıı taam mıı ::?

    puzzle müthiş olmuş ddarısı benimkinin başına artık :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...