Pages

17 Temmuz 2010 Cumartesi

Vapur tarifesi..

Bugün Emre’yle, Kerem ve Gözde ikilisiyle birlikte Karaköy’de klasikleşen mekanımız NamPort’ta kahvaltıdaydık. Aslında kahvaltı İşletme Kulübü ‘nün en sevdiğim yönetim kuruluyla planlanmıştı ancak herkesin son anda dahi işleri çıkınca en sonunda bu dörtlü kadlık işte. Kahvaltımız havanın güzel olmasının da etkisiyle son derece doyurucu ve tatmin edici oldu. Denize karşı vapur ve martı sesleriyle yapılan kahvaltıyla erkenden güne başlayınca da insan günü hiç bitmesin istiyor :)Deniz havasını kokladıkça vapura binme sevdamız oluştu tabi.. Biz de içimizdeki sese kulak verip bindik kadıköy vapuruna .. Tabi Gözde’nin elinden fotoğraf makinesi hiç düşmedi.. Vapurun en güzel yerine oturduk, bir yandan güneş vuruyor ama tatlı tatlı.. Bir yandan da püfür püfür rüzgar esiyor.. Ohh hayat var diyor insan.. Bir de deniz de 3 tane yunus gördük hoplayıp zıplıyorlardı bize oyun yapıyor gibi :)Tabi size daha işin can alıcı kısmını söylemedim, yazımın başlığı da buradan geliyor zaten..Biz denize ,poz vermeye kaptırmışken baktık kadıköye gelmişiz, ayaklandık tabi inmek için baktık , kıyıya yanaşmış gibi gözükmüyor vapur, o vaziyette ayakta bekledik bir süre. Sonra ne mi oldu vapur gerisin geri Karaköy istikametine doğru hareket etmeye başladı. Biz durumu anlamaya çalışırıken insanların bize şaşkın bakışları altında dakikalar önce kalktığımız yere doğru yürümeye başladık.Trajikomik bir halimiz vardı cidden..Sonra sanki biz zaten Kadıköye gitmeye niyetli değilmişiz de öylesine vapura binmişiz gibi hiç istifimizi bozmadan Karaköye geri döndük :) Bizim vapur tarifemizde bugün bir akbil basımıyla iki kere gidip gelmek oldu o yolu :)

Tabi vapurdan inince sıcak İstanbul gerçeğiyle yüzleşmiş olduk. İlk başta Taksim’e yürümeye niyetlendik ama sıcak sebebiyle kendimizi Tünel’de bulduk :) Sonra da Beyoğlu’nda kahvelerimizi içip Saray Muhallebicisinde tatlılarımız yedik, pek de güzeldi, çok da güzeldi valla :)

Sıcak sebebiyle günü biraz erken tamamlamış da olsak Gzdkrm çiftiyle çok hoş bir gün geçirmiş olduk:)Teşekkürlerimizi sunarız kendilerine.Özellikle gzdsn’e fotoğraf sponsorum olduğu için kocaman öpücüklerimi de yollarım.♥

Günün en eğlendiğimiz anının resmidir. Dokunmatik ekran sen çok yaşa :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...