Pages

11 Temmuz 2010 Pazar

I-Pod Candır…

Bu aralar I-pod’uma bağımlı bir hayat yaşıyorum.. Hafta içi sabahın köründe servise bindiğim için uykumu açan , kafamı dağıtan tek şey müzik oluyor.. Tabi bu süreç her sabah rutin olarak devam etmeye başlayınca ı-pod’suz yaşayamaz hale gelmeye başlıyorum :) Sadece serviste de değil tabi akşamları kitap okurken , ingilizce çalışırken vs.. Yine o hep yanımda :)

Bu aralar da en çok Sertab’ın yeni albümünü dinliyorum, bittikçe geri dönüyorum ,shuffle dinlemiyorum sırf hep Rengarenk’ten çalsın diye :) Ama hakkını vermek lazım hep diyordu Sertab ödüllük bir albüm olacak diye hakikaten de öyle olmuş, her şarkıyı ayrı ayrı çok beğendim. Tabi bi de olmazsa olmazlarım var Twilight’ın 3 serisinin soundtrackleri de vazgeçilmezlerimdendir. Özellikle Muse-Supermassive Black Hole, ilk filmdeki sahne gözümün önüne gelir severim bu sebeple, bir de sabahları dinleyince insanın uykusunu açma etkisi var o yüzden de ayrı bi güzeldir :)

Ama beni üzen bir şey varsa da o da şarkıların adını bilmeden dinlememdir. Ne yazık ki benim teknoloji harikası küçücük shuflle’ma bir ekrancık sığdıramamışlar, o yüzden şarkıları defalarca dinlemiş de olsam, ezbere biliyor da olsam adını ya da kimin söylediğini bilemiyebiliyorum bazen.. İşte bu beni çok üzüyor sevgili okur..

Velhasıl Müzik her şeydir.. bu sebeple de ı-pod candır..

P.S: Sabah işe giderken müzik dinliyorsanız eğer, şiddetle MFÖ’den Mecburen ile güne başlamınızı öneririm.. Her sabah işe gitmek için servise giderken, kulağımda bu şarkı, inanılmaz motive oluyorum ben .. Yürüyüşüm bile değişiyor hatta itiraf edeyim melodiye uyumlu yürümeye çalıştığım bile oluyor.. :)


Benimkisinin tıpkısının aynısıdır.. :)

2 yorum:

  1. Sen i-podunla dinle şarkılarını rahat rahat kurbaam benim ben isimlerini öğretirim sana :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...